25 Şubat 2013 Pazartesi

Crhulhu Tech Tarhiçe




(21.yy başları) Yeni uluslar arası hareket: Uluslar arası ilişkiler gelişmekte, dünya üzerinde sınırlar kalkmakta, küresel teröre karşı savaş sürmeye devam ederken finansal piyasalar krizlerle boğuşmaktadır. Daralan dünya ekonomileri, doğu bloku ülkelerinin hızlı büyümeleri, insan haklarının önem kazanması Birleşmiş Milletler ve NATO nun rollerini değişmeye zorlamaktadır. Bu esnada Avrupa Birliği ve Rusya küresel sistemde güç sahibi olmak istemekte ve yeni bir uluslarası oluşum, yeni ticari ve insani yasalar üzerinde çalışmalar yapmaktadır.

(2013) Gizemler keşfedilir: Antik German kalıntıları keşfedilir ve tercüme edilmesi sonucunda öklit geometrisinin ötesinde yeni bir boyut keşfedilir. Ve bu da yeni enerji kaynaklarının varlığı konusunda teorileri de beraberinde getirdi ki bu enerji boyut ötesi bir kaynaktan gelmekte olup, mistik inanışlarda oldukça önemli bir yer almaktaydı “büyü”

(2015) Yeni Birleşmiş Milletler(Y.B.M): Kaynakların hızla azalması, enerji çıkmazları ve daralan dünya ekonomisi ABD, A.B ve Rusya'yı aynı masaya oturmaya zorladı. Bu sayede BM merkezli demokratik prensiplere bağlı, insan haklarını ön plana alan bir olşum ortaya çıktı. Nato askeri kanadı oluştururken, Y. B.M vergileri ve uluslar arası ticareti, kotaları ve yasaları dolayısıyla dünya ekonomisini kontrol etmeye başladı.

(2017) Atlantis, Prometheus: Y.B.M çatısı altında doğal kaynakların çeşitliliğinin arttırılmasını amaçlayan çalışmalar başlatıldı. Atlantis projesi su altındaki yaşam formlarını ve kaynaklarını araştırmayı açamlarken, Prometheus projesi Mars ve Jupiteri incelemek için başlatıldı.

(2019) Teresa Ashcroft mistik teknolojinin öncülüğünü yaptı: German yazıtlarını incelemeye devam etti ve bu sayede önemli ilerlemeler kaydetti. Dünyanın geleceğine şekil verirken bir diğer taraftan da kendi akıl sağlığı tehlikeye girmişti ve bunu umursamayıp sonunda çıldırdı.

(2023) Simon Yi boyutlar üzerinde çalışmalara başladı: Teresanın çalışma arkadaşlarından olan Simon Yi, Teresanın notlarından devam etme kararı aldı ve mistik enerji üzerinde çalışmalara devam etti. Bu sayede ilk boyut motoru tasarımını yaptı ve Terasa ile aynı sonu paylaştı, akıl hastanesinde.

(2026) Doctor Golvash Czeny araştırmayı genişletti: Kuantum ve mistikteknoloji arasında bir bağlantı oluşturmaya çabaladı ve sonucunda bu bağlamda önemli ilerlemeler kaydetti. Ayrıca araştırmanın yan etkileri olan psikolojik sorunları önlemek için çaba sarf etti fakat araştırmada görev alanların bir çoğu psikolojik sorunlar yaşadı.

(2027) Ashcroft Vakfı kuruldu.

(2030) İlk boyut motoru.

(2034) Ashcroft Vakfı dünyanın en büyük şirketi

(2036) İlk anti yerçekimi motoru.

(2039- 2043) Tekrardan kullanılabilir uzay gemileri

(2040- 2043) İlk mecha tasarlandı 
(2047) Yeni soğuk savaş: Gelişen teknolojiye ayak uyduramayan ülkeler yeni bir soğuk savaşın başlamasına sebep oldu.

(2048) Mechalar savaş silahı olarak tasarlanmaya başlandı.

(2050) Koloniler arası iletişimi sağlayan Hermes projesi gerçekleşti.

(2051) İlk savaş makinesi mecha

(2052) Necromicon, ölü isimler kitabı ve bir çok tarihsel yazıt keşfedildi. Bu insanlığın tarih öncesi dönemi ile ilgili ipuçları verebilirdi ve ayrıca eski dönem de insanlığın efendileri hakkında da bilgi edilinmesi amaçlanıyordu.

(2053) Yeni bir düşman: İnsanlık büyünün prensiplerini kabul etmiş ve mechalar icat edilmişti. Kolonileşme sonucunda güneş sistemi boyunca yayılmış ve Migou isimli uzaylı bir ırkın sınırına kadar gelinmişti. Migoular bunu tehdit olarak görmüş ve insanlıktan geliştirmiş olduğu teknolojileri çalmıştı. Bu sayede insanlık gerçek efendilerinin kim olduklarını öğrenebilecekti.

(2056) Nazzadi'nin doğuşu: Migou insanlığa karşı yeni bir ordu kurmaya başladı. Bunun için insan DNA sından yeni, klon bir ırk yaratmaya başladı. Bu sebeple Nazzadi dünyayı işgal etmek için yaratıldı.

(2056- 2059) Migou savaş hazırlığında: İnsanlığın karşısında duramayacağı Nazzadi mechalarındna oluşan bir ordu kuruldu.

(2057) Kaosun çocukları isimli bir oluşum ortaya çıktı:

(2058) Ashcroft keşif gemisi kayboldu ve kolonilerle iletişim kesildi

(2059) İlk meka savaşı başladı: Nazzadi ordusu dünyaya saldırdı ve uzun, yeryüzünü kana bulayacak bir savaş başladı.

(2059) Yeni Dünya Hükümeti

(2060) Kaosun çocukları Cthulhu tanrılarını geri getirme çabasında

(2062) Kaosun çocukları buzullarda antik bir metin buldu ve eski tanrıları geri getirmek için hazırlıklara başladı ve güney afrikanın bir bölümü bu amaç doğrultusunda yok edildi.

(2062) Yeni dünya hükümetinin başkenti Chicago oldu.

(2064) Nazzadi kendisi hakkında gerçekleri öğrenmeye başladı ve Migou ya karşı ayaklanmalara başladı.

(2065) İlk mecha savaşı sona erdi ve isyankar Nazzadi'ler Yeni Dünya Hükümeti'ne sığındılar

(2067) Yeniden inşa

(2067) Eldicht toplumu ve Kaosun Çocukları savaşmaya başladı

(2067) Ölü tanrı Hastur'un avatarı dünyaya geldi

(2075-2077) Migou dünyayı istila etti.

(2075) Kaosun çocukları cthulhu arayışında

(2077) Kaosun çocuklarının bir kolu Rapine Storm çin ve endonezyayı ele geçirdi

(2078) İkinci mekasavaşı sona erdi ve Sonsuzluk savaşı başladı

(2079) Angel projesi

(2080) Rapine Storm, Avusturalya'nın kuzeyini ele geçirdi.

(2081) Angel prototipi

(2082) Angel savaş testleri yıkımla sonuçlandı

(2084) Angellar yeni silah

(2085) Bugün: Sonsuzluk savaşı devam ediyor ve insanlık varoluşu için savaşıyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder